search yeah ;)

nura !

nura !

~raya raya raya~

~hai,  so macam mana puasa...? cukup x...? :P  lama rasa x update blog, busy sgt nan assigment , quiz and project..!! so whats up.. lg beberapa hari nk raya.. how about persediaan,.. baju raya? kasut raya? langsir raya?
apa lg... huhuhu..

           cedih sebab i masih di KL , still x dapat balik kampung ni, tapi x apa coz baju raya and kasut raya mama dah settle kan, cuma balik ni nak beli tudung raya, handbag raya, hp raya and apa lg erkk,............. haaaa nk cari duit raya banyak banyak banyak...hahahaha,.. ok lah aku sebenarnya x tao nk tulis apa ni, mula lah membebel bukan bukan an? ok lah just want to say SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN.................to everyone...!!!  :D

No comments:

Post a Comment