search yeah ;)

nura !

nura !

~raya raya raya~

~hai,  so macam mana puasa...? cukup x...? :P  lama rasa x update blog, busy sgt nan assigment , quiz and project..!! so whats up.. lg beberapa hari nk raya.. how about persediaan,.. baju raya? kasut raya? langsir raya?
apa lg... huhuhu..

           cedih sebab i masih di KL , still x dapat balik kampung ni, tapi x apa coz baju raya and kasut raya mama dah settle kan, cuma balik ni nak beli tudung raya, handbag raya, hp raya and apa lg erkk,............. haaaa nk cari duit raya banyak banyak banyak...hahahaha,.. ok lah aku sebenarnya x tao nk tulis apa ni, mula lah membebel bukan bukan an? ok lah just want to say SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR BATIN.................to everyone...!!!  :D

~marhaban ya marhaban~

~ hai, sekali lg i nk berceloteh...harap sudi-sudi lah baca ya.. (!) ok ya.. before that i nk bagi tahu yang aku nan si dia dah kembali normal ~happy nya~

          hari ni at my college buat satu majlis besar-besaran (besar ler sgt,)..today marhaban days.. all student coming to the success of the event..we are willing to expose oneself solely to the success of the event this marhaban..  :D  first thing kitorang keno buat que yg panjang mengikut course masing2 & tanda attendance, after that pergi que pula di meja number utk dapat an number masing2 (the number for lucky draw)..ok that for morning..actually majlis ni akan dicatat dalam malaysian books of record, :p  WOW (!) hebat an..& our colleges most successful record high attendance of 2777 in conjuction with the presence of marhaban, HEBAT DOH..  :D nak bagi tao lah jgk an apa nama college i ni ~ International Islamic College ~
        



        
~ok , 2 je aku nk ckp an..bangga doh..selepas marhaban 2 dah x de apa yg menarik lg nk dikongsi, .. 
but penat wooo  (!)  :D